Чарівне свято у чарівній атмосфері, з веселою компанією і смачною їжею - розташований в самому серці столиці біля станції метро Хрещатик "Бочка PUB» запрошує провести новорічну ніч разом!

Наша мета – зробити так, щоб зустріч 2020 року за бій курантів стала незабутньою. Тому новорічна програма, яка почнеться о 23.00 і триватиме до самого ранку, запам’ятається вибухом емоцій, запалом і щирими веселощами, цікавими конкурсами та приємними подарунками. Професійний ведучий проведе вечір весело та вміло, переходячи від веселих конкурсів до застілля, від несподіваних жартівливих розіграшів до танців, від дегустації делікатесів до яскравих виступів групи «Узвар» (солістка Вікторія Ягич – півфіналістка шоу Голос країни на 1 + 1). З 2.30 ночі і до п’ятої ранку – караоке!
«Бочка PUB» – це стиль, затишок, доброзичливість і вміння завжди відповідати запитам своїх клієнтів.

Новорічна ніч – це перший крок у майбутне в 2020 році. І хочеться, щоб він був сповнений запалу, позитиву і яскравих вражень. Вашим першим кроком стане дзвінок нам (за номерами 044 459 05 51, 067 508 71 93), про решту ми подбаємо самі!

 

Вхідні квитки 200, 300 і 350 грн. І ніяких депозитів !!!. Працюємо всю ніч !!!